Vandaag eindelijk mijn paspoort ophalen.

Op 28 april, de verjaardag van m’n vader, de aanvraag gedaan en dus vandaag op mogen halen.


Ondanks dat ik niet mag tekenen en geen vingerafdruk hoef te zetten, heb ik dus vandaag m’n eerste echt paspoort gahd.
Volgens m’n paspoort ben ik al 62cm, terwijl mijn vader me vanmorgen opgemeten heeft en tot 52cm kwam. Tja kleding maten zijn ook niet wat het geweest is. Gister had ik ook een 62 aan en die paste maar net. Rare wereld hoor.
Ik vond het overigens best eng om naar binnen te gaan, maar toen ik hem eenmaal had…
Klaar om de rest van de wereld te zien, ik kan niet wachten! Toch had ik hem nog niet nodig om de tuin uit te gaan…. Zeker afspraken over grondgebruik, want er staat vast niet voor niets een hoog hek om onze tuin.

2011-05-04 Chloe klaar voor een paspoort

Ach we zien wel, papa en mama zullen het me vast wel laten zien. Maar eerst laat ik jullie mijn paspoort zien!