Hoog bezoek vandaag.
We schelen 92 jaar en 3 dagen, mijn overgrootvader en ik.
Een uniek gezicht en mooie ervaring dat hij, samen met zijn vriendin Roeli, speciaal voor mij, en een beetje voor de verjaardag van m’n vader en het nieuwe huis, komt kijken.
Om 15:00 uur kwamen zij aan, samen met opa René en oma Coby.

Chloe overgrootvader1 Chloe-overgrootvader-en-Roeli
En, ik heb er bewijs van laten maken, het was namelijk helemaal niet eng. Ik dacht dat ik voorzichtig moest doen met deze bijna antieke man, maar hij was opvallend kwiek. Na even in de handen gelegen te hebben van hem en Roeli, heb ik natuurlijk ook nog even lekker rustig liggen slapen bij opa René en oma Coby.

2011-04-29 Chloe met oma Coby
Na verschonen en eten snel naar bed, want morgen is het weer feest! De Koningin is jarig of zo, ik snap het nog niet helemaal, maar m’n oranje jurk hangt al klaar! Feest is altijd leuk, lekker eten en lekker naar van alles kijken!

Wel truste!
2011-04-23 Chloe met knuffel